RELAX & RESET ‘MOM-RETREAT’

Afgelopen zomer organiseerden wij het Relax & Reset weekend op Landgoed DeCamping in ’t Zandt, Groningen. Dit was een groot succes en daarom verzorgen wij ook in de winter een Relax & Reset Retreat. Dit keer alleen niet in Groningen, maar in Arnhem, de thuisbasis van Nelleke.

Dit keer gaat het om een speciale editie van Relax & Retreat, namelijk de ‘ Mom Retreat’, speciaal voor moeders die willen relaxen, maar óók resetten, zodat die ontspanning na de Retraitedag nog wat langer vastgehouden of vaker opgezocht kan worden.

Tijdens de Mom Retreat op 18 maart 2023 zullen wij een warm bad voor jou creëren waarin er in de eerste plaats alle ruimte zal zijn om te ontspannen. Dit doen we onder andere door middel van Yin Yoga, Beter ademen® en Yoga Nidra. Daarnaast gaan we aan de slag met Mindfulness en Mindful opvoeden.

Na deze dag zal jij ontspannen, geïnspireerd en gereset weer huiswaarts keren.
Meer info of aanmelden? Kijk op: Relax & Reset weekend | VredeveldMindfulness (mindfulnessencoaching.nl)

toekomstige evenmenten

deel jouw mening

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *